Organisaatio & yhteystiedot

Pääsymaksut Avoinna

 

Aikuinen 5,00 €
Alennuslippu 3,50 € 
Alle 18 v. ilmaiseksi

Museo:
1.6.-31.8. ma-su 11-17
1.9.-13.1. ke-su 11-16 (suljettu 6.12., 24.-26.12.)
Toimisto: arkisin sopimuksesta
Arkisto: tiistaisin klo 15-18

Yhteystiedot

 

Fiskarsin museo
Peltorivi 13
10470 Fiskars
+358 (0)45 1808111

Fiskarsin museon toimisto
Peltorivi 26
10470 Fiskars
info (at) fiskarsmuseum.fi

Pohjan paikallishistoriallinen arkisto
Peltorivi 11
10470 Fiskars
+358 (0)44 0500854
arkivet (at) fiskarsmuseum.fi

 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kiinnostaako työ Fiskarsin museossa? Otamme mielellään vastaan avoimen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja siitä, miksi haluaisit työskennellä Fiskarsin museossa. Arvostamme opintoja museoalalta, mutta se ei kuitenkaan ole vaatimus, vaan esim. kiinnostus historiaa kohtaan saattaa riittää.  Koska työkielenä on ruotsi ja palvelemme asiakkaita ruotsiksi ja suomeksi, arvostamme molempien kotimaisten kielten sujuvaa osaamista.

Työharjoittelu

Opiskeletko museoaineita yliopistossa ja tarvitset harjoittelupaikan? Voimme tarjota sinulle harjoittelupaikan, mikäli oma yliopistosi osallistuu rahoitukseen. Ota yhteyttä museoon!

Oletko työttömänä ja kiinnostunut hankkimaan kokemusta museoalasta? Voit hakea työelämävalmennukseen Fiskarsin museoon. Lisätietoja varten ota yhteyttä omaan työvoimatoimistoosi.

Suunnittelija Pelastetaan Pässi -hankkeeseen

Fiskarsin museo, ruukkikulttuuria tutkiva elävä paikallismuseo, hakee määrätietoista suunnittelijaa parhaillaan käynnissä olevaan rohkeaan Pelastetaan Pässi -hankkeeseen. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä pienessä, innostuneessa ja aikaansaavassa työyhteisössä, jossa on mahdollistava ja toisiamme huomioonottava ilmapiiri. Suunnittelija palkataan 1.8.2018 – 31.3.2019 väliseksi ajaksi. Työ voi jatkua 2019 vuoden loppuun saakka, jos hankkeeseen saadaan lisärahoitusta.

Hankkeen tavoitteena on kunnostaa museon omistuksessa oleva Suomen vanhin kapearaiteinen höyryveturi ja saattaa veturi ajokuntoon. Museon päämääränä on luoda elävä oppimisympäristö veturin ja ruukin teollisuushistorian ympärille sisältäen veturitallin ja museorautatien. www.pelastetaanpassi.fi

Suunnittelijan tehtävään kuuluu hankkeen rahoituksen suunnittelu ja hakeminen, seuranta ja raportointi sekä hankkeen viestintä. Osallistut oppimisympäristön suunnitteluun museon tiimin ja Fiskars Oyj:n kanssa sekä toimit hankkeen yhteyshenkilönä eri tahoihin. Suunnittelu tehdään palvelumuotoilun menetelmin, lähtökohtana kävijänäkökulma.

Arvostamme sinussa hankeosaamista, tavoitteellisuutta, vuorovaikutus- ja organisointikykyä. Sinulla on aktiivinen ote työhön myös paineen alla. Tehtävän hoitaminen edellyttää lisäksi hyviä visuaalisia-, esiintymis- sekä tietotekniikkataitoja.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai soveltuva alempaa korkeakoulututkintoa ja hyvää työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää museo- ja kulttuuriperintöalan tuntemusta. Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaista puhutun ja kirjoitetun suomen tai ruotsin kielen taitoa sekä sujuvaa kielitaitoa toisessa niistä ja hyvää englannin kielen taitoa. Kokemus EU-hankerahoitusten parissa työskentelystä katsotaan eduksi.

Tehtävä täytetään ajalle: 1.8.2018-31.3.2019. Tehtävässä noudatetaan 2 kk koeaikaa.
Työaika: kokopäiväinen, 36 h 15 min viikossa
Palkka: yksityisten museoiden työehtosopimuksen mukaan palkkaluokka I.3. (2326,84 €). Lisäksi voidaan maksaa kokemukseen ja suoriutumiseen perustuvaan henkilökohtaista palkanosaa.

Vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo lähetetään 4.5.2018 mennessä postitse tai sähköpostitse osoitteeseen Fiskarsin museon toimisto, Peltorivi 26, 10470 Fiskars tai info@fiskarsmuseum.fi. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.
Lisätietoja antaa: museonjohtaja Emi Ingo 045-3538381, emi.ingo@fiskarsmuseum.fi